Vacature Opleider anesthesiemedewerker Erasmus MC Academie

Opleider anesthesiemedewerker Erasmus MC Academie

Sluitingsdatum: 1 oktober 2017

voor de periode van bepaalde tijd

Minimaal 16 uur maximaal 24 uur per week

Functie-inhoud

Als opleider verzorg je in nauwe samenwerking met de andere opleiders de opleidingsprogramma’s, jij hebt als aandachtsgebied de opleiding tot anesthesiemedewerker en sedatie praktijk specialist (SPS). Je coacht de student bij het leerproces en bent verantwoordelijk voor de inhoud en coördinatie van het onderwijs. Je werkt nauw samen met de stafassistent onderwijs  en adviseert en onderhoudt de contacten met praktijkopleiders, opleider van de BMH in Rotterdam en gastdocenten. Je plant en organiseert je eigen werk met een hoge mate van zelfstandigheid en onderhoudt actief je professionele standaard als opleider in het vakgebied. Je streeft continu naar verbetering. Tevens verzorg je het vakinhoudelijke onderwijs voor de BMH studenten anesthesie van de hoge school Rotterdam die op de Erasmus MC Academie bepaalde  onderdelen volgen.

Werkomgeving

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Erasmus MC Academie maakt deel uit van de afdeling Onderwijs binnen de pijler O&O van het Servicebedrijf van het Erasmus MC. De Academie ontwikkelt en organiseert,  in nauwe samenwerking met de experts in de praktijk, o.a. verpleegkundige vervolgopleidingen, medisch ondersteunende opleidingen, vakinhoudelijke en vakoverstijgende  bij- en nascholingen voor het Erasmus MC en een 80-tal aangesloten ketenpartijen. Binnen de Academie zijn de verschillende opleidingen ondergebracht in vijf units.

Profiel

Je hebt een HBO werk-  en denkniveau en bent in het bezit van een diploma anesthesiemedewerker of een diploma BMH anesthesie. Je bent daarnaast 1e of 2e graads docent of hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van onderwijs en het coachen van studenten. Je bent enthousiast, creatief, flexibel en beschikt over een brede vakinhoudelijke deskundigheid. Je signaleert en initieert kansen en mogelijkheden om de opleiding te verbeteren en je werkt hierbij nauw samen met de stafassistent onderwijs, opleiders, de coördinator van de unit Medisch Assisterend en de praktijkopleiders in de aangesloten instellingen. Je kunt zowel individueel als in teamverband werken, bent klantgericht en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Ervaring met het ontwikkelen van competentiegericht onderwijs, toetsen, digitaal onderwijs, coachen, assessments  en  scenario onderwijs is een pré.

Ben je niet in het bezit van een 1e of 2e graad docentenopleiding, dan ben je in elk geval bereid je te bekwamen op dit terrein. Het bruto maandsalaris is zonder docentenopleiding vastgesteld op schaal 9 (max € 3779,-).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Wij bieden een aanstelling op proef welke bij goed functioneren overgaat in een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4152,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie kun(t) je contact opnemen met [Martijn van de Fliert , coördinator unit Medisch Assisterend, telefoon: 7043877 of e-mail: m.vandefliert@erasmusmc.nl
Voor overige informatie kun(t)  je terecht bij Madelon Panman, Erasmus MC Academie en Skillslab, telefoon: 7038530 of
e-mail: m.panman@erasmusmc.nl

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Nog geen reacties

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?