Algemene Informatie Symposium 2023

Locatie

Cursus en vergadercentrum Domstad

Koningsbergerstraat 9

3531 AJ Utrecht

 

Reizen

Domstad is het makkelijkst te bereiken met het openbaar vervoer, aangezien de locatie zich dicht bij het Centraal Station bevindt. Vanaf het station is het enkel 10 minuten lopen of enkele minuten met de sneltram. Zie https://www.accommodatiedomstad.nl/routebeschrijving/ voor de routebeschrijving.

 

Als u met de auto komt, zijn er meerdere mogelijkheden.

  • P1 van de Jaarbeurs is permanent gesloten, daarom wordt er geadviseerd om te parkeren bij P+R Westraven en vanaf daar met de tram richting Utrecht Centraal te reizen. U stapt dan uit bij de tramhalte: Graadt van Roggenweg. In 10 minuten bent u dan bij Domstad.

Uw auto kunt u ook parkeren in één van parkeergareages rond het Centraal Station van Utrecht.

  • Parkeergarage Kop van Lombok, Vleutenseweg 44, 3532 HL Utrecht. (Loopafstand 12 minuten)

  • Parkeergarage  Croeselaan (P1), Croeselaan 14p, 3521 CA Utrecht ( Loopafstand 12 minuten)

 

Niet vergeten!

  • Mocht je allergieën hebben laat dit ons dan op tijd weten via symposium@nvbmh.nl. Op de dag zelf kunnen we niets meer veranderen aan de catering.

  • Er zullen opnames gemaakt worden tijdens het symposium en gebruikt gaan worden voor een aftermovie. Wilt u niet op beeld komen geef dit dan op de dag zelf aan bij de aanmeldbalie.

  • Hwt NVBMH Symposium vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom willen wij onnodige productie van nioeuwe tasjes beperken en vragen wij of u uw NVBMH-tas van vorig jaar (indien u erbij was) meeneemt naar het symposium van dit jaar. Uiteraard wordt deze tas weer gevuld met items van onze fantastische sponsoren en een persoonlijke gadget van onszelf.                                                                    Neemt u uw NVBMH tas van vorig jaar mee? Dan maakt u kans op een hele leuke prijs!

  • Studenten worden gecontroleerd op hun studentenpas dus neem de pas mee!

 

Dagprogramma

 

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?