Vakblad

Het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners is een waardevol, interessant en aanvullend blad voor, door en over Medisch Hulpverleners en andere geïnteresseerden. Het tijdschrift heeft een medisch vakinhoudelijk en wetenschappelijk karakter en richt zich op de verschillende werkgebieden van de Medisch Hulpverlener.

2024

Lees verder

2023

Lees verder

2022

Lees verder

2021

Lees verder

2020

Lees verder 

2019

Lees verder

2018 nummer 2

Lees verder

2018 nummer 1

Lees verder

2017

Lees verder

Het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners is een waardevol, interessant en aanvullend blad over de BMH & NVBMH voor Medisch Hulpverleners, werkgevers én onderwijsinstellingen. Het tijdschrift heeft een medisch vakinhoudelijk en wetenschappelijk karakter door Medisch Hulpverleners gemaakt.

De NVBMH heeft een jaarlijkse uitgave in november, gericht op praktijk, politiek, kennis en innovatie voor de Medisch Hulpverlener.

Wil je een bijdrage doen? Dat kan volgens de Auteursrichtlijnen Nederlands Tijdschrift voor Medisch Hulpverleners. Mail dan naar redactie@nvbmh.nl!

Mocht je willen adverteren in het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners? mail dan naar info@nvbmh.nl.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?