Nieuwe bestuursleden NVBMH

Nina Verrips

Beste lezers,
Mijn naam is Nina Verrips. Ik ben 28 jaar oud. In 2010 startte ik met de opleiding bachelor Medisch Hulpverlener in Utrecht. Na 4 geweldige jaren waarin veel kennis en kunde werd opgedaan vertrok ik als afgestudeerde anesthesie BMH-er naar Curaçao, daarna volgde Aruba.
In de eerste 3 jaar als anesthesiemedewerker ontstond nieuwsgierigheid naar het gehele functioneren van een ziekenhuis en de gezondheidszorg. Zodoende startte ik de master Healthcare management aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Naast de master werkte ik als anesthesiemedewerker in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Daar begeleid ik vol enthousiasme aanstormende anesthesie BMH-collega’s.

De master heb ik afgelopen zomer succesvol afgerond. Ook werk ik nog steeds met veel plezier in het Sint Franciscus Gasthuis.
Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan hoop ik als toekomstig bestuurslid een bijdrage te kunnen leveren aan onze vereniging, de NVBMH.
Ik hoop elkaar snel te ontmoeten! Je kan mij bereiken via algemeenbestuurslid@nvbmh.nl
Groet,
Nina Verrips

Anne van Lamoen

Beste lezers,
Leden hebben mij al kunnen leren kennen in de ALV. Voor andere geïnteresseerden is dit een eerste kennismaking. We zijn inmiddels een paar weken verder en ik heb mijn officiële intrede gedaan in het bestuur van de NVBMH. Wat fijn dat de leden mij door allen ‘voor’ te stemmen, het gevoel gaven vertrouwen in me te hebben. Ik kan niet ontkennen dat ik het ergens ook erg spannend vind. Alles is nieuw, en er gebeurt achter de schermen zoveel meer dan in ik eerste instantie dacht. Maar wat heb ik zin om mijn schouders eronder te zetten.

Onlangs heeft de eerste bestuursvergadering met het nieuwe bestuur plaats gevonden en zijn de portefeuilles verdeeld. Ik ga me voornamelijk ontfermen over het stukje communicatie en alles wat daarbij komt kijken. Ik vind het leuk mensen met elkaar in verbinding te brengen, te brainstormen over nieuwe inzichten, nieuwe plannen te realiseren in de praktijk en te kijken wat daar voor nodig is. Mocht jij nou ontzettend goede ideeën hebben, bepaalde dingen graag anders zien of gewoon willen meedenken over onderwerpen die voorbij komen, schroom dan niet te mailen naar: communicatie@nvbmh.nl.
Ondanks deze vreemde tijden omtrent Covid-19 hoop ik jullie snel weer in levende lijven te zien tijdens de eerst volgende ALV. Zorg goed voor elkaar, blijf gezond en werk met plezier.
Veel liefs,
Anne van Lamoen

Nog geen reacties

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?