Meld je nu aan voor het NVBMH symposium

Bij deze bent u uitgenodigd voor het NVBMH-Symposium 2019. Net als voorgaande jaren, zetten we weer een leuk en afwisselend programma neer. Dit jaar is het thema gericht op verdieping en verbreding van de primary survey, waarin we alle specialismes van de Bachelor Medisch Hulpverlener aan bod laten komen. Naast een plenair programma bieden we ook workshops aan. Deze zullen gericht zijn op de verschillende specialismen.

Het symposium duurt van 09.00 tot 17.00 uur, waarbij het programma start om 09.30 uur. Aansluitend zal de NVBMH haar algemene leden vergadering houden, waar nog een uitnodiging voor volgt. Dit keer is er geen avondeten verzorgd voor de leden die naar de ALV komen.

De locatie van het symposium – Meeting District Nieuwegein – bevindt zich op een goed bereikbare locatie. Vanaf dit jaar zal het symposium niet meer gratis toegankelijk zijn. Dit heeft te maken met de kosten die een dergelijk symposium met zich mee brengt en de groei en kwaliteitsverbetering die het symposium doormaakt. Klik hier voor de tarieven die van toepassing zijn.

U kunt zich aanmelden via www.nvbmhsymposium.nl
We maken via de genoemde website zo snel mogelijk het programma bekend.

Eventuele vragen kunnen gestuurd worden naar algemeenbestuurslid@nvbmh.nl
Wij hopen u in november te mogen verwelkomen!

Nog geen reacties

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?