BMH’er op de CCU/EHH

Vorig jaar stond Maarten Barten al eens in de rubriek BMH in beeld, waarin hij vertelde dat hij als eerste BMH’er de CCU-vervolgopleiding aan de Radboud Health Academy volgt.
Inmiddels heeft hij de opleiding succesvol afgerond en is hij werkzaam op de gecombineerde afdeling Eerste Hart Hulp en Cardiac Care Unit in het Rijnstate ziekenhuis, Arnhem. Hij hoopt daar de weg vrij te kunnen maken voor een nieuwe lichting BMH’ers die dezelfde richting op zouden willen.
Tijdens deze opleiding heeft Maarten in samenwerking met zijn praktijkopleider Miralda van Zadelhoff een opleidingstraject ontwikkeld voor de BMH’er op de CCU. Het doel is om dit opleidingstraject verder uit te werken en het uiteindelijk te implementeren in het werkveld.
Op de CCU in Rijnstate wordt de toevoeging van een BMH’er op de werkvloer als welkome aanvulling gezien.

Miralda van Zadelhoff: “‘It always seems impossible until it’s done’ – Nelson Mandela. Het leek een aantal jaren geleden ondenkbaar, maar bovenstaande spreuk is wat mij betreft uitstekend van toepassing voor een medisch hulpverlener binnen de CCU en EHH Rijnstate.
Maarten heeft bewezen dat een BMH’er een waardevolle aanvulling is binnen het team van CCU verpleegkundigen binnen Rijnstate. Wat ben ik trots dat wij samen deze stap hebben durven zetten en een mooi opleidingstraject voor de CCU hebben kunnen formuleren!
Dus mijn tip aan ieder ander; blijf denken in mogelijkheden.”

Nog geen reacties

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?