BMH in Beeld – Paula van Groesen

Ik ben Paula van Groesen, inmiddels 2,5 jaar werkzaam op de spoedeisende hulp van het Amphia ziekenhuis in Breda. Na mijn stages te hebben gelopen op de acute opname afdeling en de ambulance ben ik afgestudeerd. Omdat ik nog geen ervaring had met het werk op de SEH heb ik eerst een traineeship gedaan op de SEH van het Amphia ziekenhuis. Er hadden al 2 toppers de weg voor mij vrij gemaakt als medisch hulpverlener op de SEH. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen
om mezelf te ontwikkelen als medisch hulpverlener en werk met veel plezier met mijn leuke collega’s op de SEH. Het werk op de SEH vind ik zo leuk omdat het erg divers is, geen dag is hetzelfde. De patiënt de optimale zorg kunnen geven zodat de patiënt en familie zo comfortabel mogelijk zijn in een situatie die voor hen vaak onbekend is zorgt ervoor dat het werk uitdagend blijft. Je doet dit met alle collega’s en kunt altijd overleggen met ze waardoor ik elke dag weer meer leer. Ik heb nooit spijt gehad van de opleiding en verwacht dit nog lang met veel plezier te blijven doen.

Nog geen reacties

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?