Uw scholing accrediteren

GAIA voor aanbieders van scholing

Organiseert u een nascholing en wilt u deze laten accrediteren? Dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van GAIA. Vraag een account aan en/of laat uw organisatie autoriseren door de NVBMH.

Autorisatie van uw account

In het vervolgscherm voor het aanmaken van een account kunt u de gegevens van uw organisatie invullen. Het GAIA systeem heeft deze gegevens nodig om uw organisatie goed te kunnen registreren. Nadat u de gegevens heeft verstuurd, ontvangt u uw inloggegevens. Na het inloggen in uw account kunt u deze gegevens terugvinden en desgewenst wijzigen via het menu organisatiegegevens. U kunt via het menu tevens uw organisatielogo uploaden voor gebruik in het nascholingsoverzicht.

Scholing laten accrediteren

Via GAIA kunt u uw bij- en nascholingen rechtstreeks ter accreditatie aanbieden aan de NVBMH. De vereniging krijgt hier een melding van. U ontvangt vervolgens een factuur en als de factuur betaald is, ontvangt u de beoordeling van uw nascholing.

Algemene voorwaarden + Tarieven

Algemene voorwaarden voor het aanbieden van na- en bijscholingsactiviteiten vindt u in onderstaand document:

Accreditatieregelgeving

De NVBMH is verantwoordelijk voor de beoordeling en het toekennen van punten. Soms is aanvullende informatie nodig, of moet u de aanvraag aanpassen om accreditatiepunten toegekend te krijgen. De NVBMH past de ‘Richtlijn Accreditatie van bij- en nascholingsactiviteiten‘ van 2016 toe. Hierin staan de regels die gelden bij het toekennen van accreditatiepunten voor bij- en nascholingen.

Terug

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?