BMH Ambulancezorg

  • Status

    GESLOTEN - ER KAN NIET MEER WORDEN GEREAGEERD OP DEZE VACATURE.

  • Begindatum

  • Einddatum

  • Specialisme

  • Werktijden

    32-36 uur

  • Locatie

    Rotterdam

Overige informatie

Medisch Hulpverlener Ambulancezorg (gediplomeerd)

Ambulance Rotterdam-Rijnmond
Solliciteer hier
Meelopen
Stuur een app
Rotterdam-Rijnmond
3.389 tot 4.964
36
HBO
Delen
Mail deze paginaDelen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedInDelen op Whatsapp

Heb jij het diploma Bachelor Medisch Hulpverlener (BMH) behaald en het traineeship inclusief assessment binnen de Ambulancesector succesvol afgerond? Wil je aan de slag binnen de Ambulancezorg in de meest veelzijdige regio van Nederland? Dan hebben wij een interessante mogelijkheid voor jou!

Jouw werkUitgeklapt
Je werkt in een regio waar elke dag en nacht veel gebeurt. In de grote en drukke stad met veel kantoren en woningen, toerisme en evenementen is het nooit saai. Dankzij de grote diversiteit aan patiënten leer je elke dag weer bij. Je wordt uitgedaagd tijdens hulpverlening in de complexe gebieden waarbij je regelmatig te maken hebt met meerdere betrokkenen. Jij komt op plekken waar je normaal niet komt: dat is het veelzijdige werk in regio Rotterdam Rijnmond!

Wat het werken bij de ARR onder meer zo leuk maakt is de Rotterdamse directheid van zowel collega’s als patiënten. Geen doekjes eromheen winden, maar weten waar je aan toe bent. Daarbij is het werkveld bij de ARR heel veelzijdig. We hebben de stad, de industrie, de havens en het platteland. Voor ieder wat wils!
– Barbara van der Horst, Medisch Hulpverlener Ambulancezorg

Als Medisch Hulpverlener Ambulancezorg verleen je Ambulancezorg aan patiënten en stel je een werkdiagnose. Je bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform protocol. De verantwoordelijkheid is groot: je neemt medische beslissingen en bent in staat om snel te handelen als dat nodig is. In je werk heb je naast contact met je directe collega’s veel contact met onder andere huisartsen, brandweer, politie of de collega’s van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis.
Samen met de ambulancechauffeur vorm je een hecht team. Jullie gaan op alles af: zowel spoed als besteld vervoer. Ook zorg je ervoor dat alle apparatuur, materialen en medicatie op orde is: alles staat altijd klaar voor een spoedrit. Tijdens de rit en op de bestemming zorg jij ervoor dat het team als een geoliede machine werkt. Dit doe je onder andere door aanwijzingen en opdrachten te geven aan de ambulancechauffeur en andere hulpverleners.

Jij…Uitgeklapt
Bent in het bezit van een BMH diploma met uitstroomprofiel Ambulancezorg of Acute zorg. Bij voorkeur met de minor SEH, anesthesie of een onderwerp direct passend bij de Ambulancehulpverlening;
Hebt ten minste twee jaar relevante werkervaring als Medisch Hulpverlener Ambulancezorg;
Bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NVBMH;
Beschikt over goede sociale vaardigheden, empathisch en analytisch vermogen;
Bent een teamplayer en heeft een flexibele instelling;
Bent bereid om alle diensten (dag, avond, nacht) te werken;
Bent in het bezit van rijbewijs B.
Kun jij de bovenstaande punten afvinken? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie of rijd eerst vrijblijvend een dienst mee!

Wij…Uitgeklapt
Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Alle 15 burgemeesters vormen samen het algemeen bestuur. De voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is de burgemeester van Rotterdam, ing. Ahmed Aboutaleb.

Wij zijn lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.
Je teamUitgeklapt
Bij Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond (ARR) zijn ruim 400 medewerkers werkzaam. Vanuit onze vijf opkomstlocaties in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Brielle en Dirksland verzorgen wij jaarlijks met 70 ambulances meer dan 113.000 ritten, waarvan ongeveer 54.000 spoedritten. Ons doel: de ruim 1,2 miljoen inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond veilig kunnen laten leven, wonen en werken. Als Medisch Hulpverlener Ambulancezorg heb jij hierbij een belangrijke rol. Je maakt deel uit van een gedreven team van ruim 300 collega’s die werkzaam zijn binnen de discipline hoog complexe ambulancezorg in de meest dynamische regio van Nederland.

Wij zoeken Medisch Hulpverleners Ambulancezorg voor de opkomstlocaties: Brielle, Barendrecht, Schiedam en Rotterdam.

ArbeidsvoorwaardenUitgeklapt
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg.
Op basis van kennis- en ervaring word je ingeschaald in salarisschaal 60: van €3.389 tot €4.964 bruto per maand. Het betreft een aanstelling van minimaal 24 uur per week en maximaal 36 uur per week.
Voor een goede werk-privé balans zijn maatwerkverzoeken in het rooster mogelijk.
Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Je hebt 172 verlofuren en 35 PLB uren per jaar bij een dienstverband van 36 uur per week.
Je krijgt een jaarlijkse werkgeversbijdrage voor je zorgverzekering.
Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we een fietsregeling en een fitnessregeling van maximaal € 20,- netto per maand. Ook is er vers fruit op de opkomstlocaties.
Wij hanteren een gunstige pensioenregeling bij het ABP. Wij betalen twee derde van jouw pensioenpremie.
Er is ruimte genoeg voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei! Je kunt gebruik maken van een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast zijn er interne doorgroeimogelijkheden bijvoorbeeld om naast je functie als Ambulanceverpleegkundige je te specialiseren in andere vakgebieden zoals praktijkopleider, verpleegkundig specialist, instructeur of rapid responder.
SollicitatieprocesUitgeklapt

Voor deze vacature geldt het volgende:

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.
Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.
Om bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond te kunnen werken, dien je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze zal aan het einde van het sollicitatieproces worden aangevraagd.
Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.
Meer weten?Uitgeklapt
Neem gerust contact op met één van de teamleiders:

Annelies van Willigenburg via 06-12993691.
Ron Herbschleb via 06-20239176.
Jacqueline Tettelaar via 06-10203970.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met team Recruitment via het algemene nummer 088-8779000 of recruitment@vr-rr.nl.
Eerst vrijblijvend meelopen voordat je solliciteert? Dat mag natuurlijk ook!

Solliciteren kan ook zonder cv en brief. Je naam en contactgegevens zijn voor ons voldoende om eerst contact met je op te nemen.

SOLLICITEER

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?