(Trainee) BMH SEH Amphia Breda

  • Status

    GESLOTEN - ER KAN NIET MEER WORDEN GEREAGEERD OP DEZE VACATURE.

  • Begindatum

  • Einddatum

  • Specialisme

  • Werktijden

    24-36 uur

  • Locatie

    Amphia Breda

Overige informatie

Heb jij je diploma Bachelor Medische Hulpverlening op zak en wil je werkend leren in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is? Houd je van afwisseling en diversiteit aan ziektebeelden? En niet geheel onbelangrijk: heb je een gezonde dosis humor? Kom dan ons SEH team versterken in JOUW Amphia.

JOUW uitdaging

Werken op de SEH van Amphia betekent werken in een dynamische omgeving waarin je complexe acute zorg voor een patiënt verricht. Tijdens dit traineeship krijg jij de ruimte je, onder begeleiding, te ontwikkelen tot SEH professional. Je krijgt te maken een grote diversiteit aan ziektebeelden en patiëntcategorieën. Samen met je collega’s vang je de patiënt op en verzorg je de triage. Je bent in staat de patiënt gerust te stellen want jij bent zijn houvast tijdens zijn verblijf op de SEH. Daarnaast:

  • Houd je de patiënt continu in het oog en ben je scherp en alert op allerlei signalen. Ieder detail is van belang en draagt bij aan de juiste behandeling van de patiënt;
  • Leer je het coördineren van de zorg;
  • Bouw je samen met het team mee aan een kwalitatief hoogwaardige zorg.

****Amphia heeft een grote SEH op de locatie Molengracht in onze nieuwbouw en bestaat uit 24 behandelkamers en 2 traumakamers. Jaarlijks behandelen we zo’n 36.000 patiënten uit allerlei leeftijdscategorieën. Je werkt in een groot team van specialisten, artsen, verpleegkundigen, BMH’ers, centralisten en ondersteunende disciplines. Het team staat dag en nacht klaar voor iedereen die acuut medische hulp nodig heeft. Op de aangrenzende Huisartsenpost is een spoedpoli ingericht waar patiënten die geen acute, complexe zorg nodig hebben, worden opgevangen.

Amphia als JOUW werkgever

Werken bij Amphia betekent werken in hét topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. We bieden je:

  • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een SEH professional waarbij je wordt begeleid door deskundige collega’s;
  • Een salaris van maximaal €3.322,- bruto per maand, conform cao Ziekenhuizen (functiegroep 45, op basis van 36 uur). Na voltooiing van het traineeship heb je de mogelijkheid door te groeien naar FWG 55.
  • 8,3% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en je pensioensopbouw wordt geregeld door Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Amphia is zeer centraal gelegen en daarmee makkelijk te bereiken met zowel de auto, fiets als OV.

Wat bovendien leuk is om te weten: bij Amphia krijg je onder andere korting op extra producten zoals een sportabonnement, fiets of telefoon en je ontvangt collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Je kunt ook lid worden van onze personeelsvereniging die leuke reisjes en uitjes organiseert.

Wie ben JIJ?

Jij gaat voor de beste resultaten en zet de patiënt hierin centraal. Door jouw gedrevenheid en bevlogenheid, ben jij een échte aanvulling op het team. Je hebt een patiëntgerichte en leergierige werkhouding. Je werkt zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken in een groot team met verschillende disciplines. Accuratesse, enthousiasme en stressbestendigheid zijn daarbij voor jou vanzelfsprekend. Je bent alert en scherp, geen enkel detail ontgaat jou. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en ben je in voor een goede grap of anekdote. Ook:

  • Heb je en afgeronde opleiding tot Bachelor Medische Hulpverlening;
  • Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot SEH professional.

Interesse?

Kom een dag meelopen op onze Spoedeisende Hulp! Wil je eerst telefonisch kennismaken en je vragen stellen? Dat kan natuurlijk ook. René de Vries, meewerkend teamleidinggevende SEH, spreekt je graag en is bereikbaar via 076 595 5549.

Heb je vragen over werken bij Amphia? Stuur dan een WhatsApp bericht naar de afdeling HR via 06 13 38 34 60.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik op de onderstaande button en laat van je horen. Wij nemen binnen een paar dagen telefonisch contact met je op.

Bron: Amphia Ziekenhuis

https://www.amphia.nl/werken-bij-amphia/vacatures/trainee-bmh-seh-943-extern

Solliciteer

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?