Vakblad

Het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners is een waardevol, interessant en aanvullend blad over de BMH & NVBMH voor Medisch Hulpverleners, werkgevers én onderwijsinstellingen. Het tijdschrift heeft een medisch vakinhoudelijk en wetenschappelijk karakter en wordt door Medisch Hulpverleners gemaakt.

NIEUW: 2020

Met hierin onder andere:

  • Een interview met Rámon van der Vuurst over zijn werk als OvDG
  • POB en cocaïnegebruik – een artikel door Vera Haarselhorst
  • ZZP’er in de anesthesie – Een column door Youssef Hajjaj
  • Een interview met Lutfullah Nabizadah en Jeanne Spaan over verbreding en verdieping naast hun werk
  • en meer…

 

2019

Lees verder

 

2018 nummer 2

Lees verder

 

2018 nummer 1

Lees verder

 

2017

Lees verder

 

Het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners is een waardevol, interessant en aanvullend blad over de BMH & NVBMH voor Medisch Hulpverleners, werkgevers én onderwijsinstellingen. Het tijdschrift heeft een medisch vakinhoudelijk en wetenschappelijk karakter door Medisch Hulpverleners gemaakt.

De NVBMH heeft een jaarlijkse uitgave in november, gericht op praktijk, politiek, kennis en innovatie voor de Medisch Hulpverlener.

Wil je een bijdrage doen? Dat kan volgens de Auteursrichtlijnen Nederlands Tijdschrift voor Medisch Hulpverleners. Mail dan naar redactie@nvbmh.nl!

Mocht je willen adverteren in het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners? mail dan naar info@nvbmh.nl.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?