NVBMH-dossiers

Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners

In November 2017 kwam de eerste uitgave van het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners uit. De eerste editie is goed ontvangen door onze leden en mensen in het werkveld! De tweede editie staat gepland voor juni 2018. Als thema hebben wij gekozen voor ‘de wervelkolom’. Heb je een artikel geschreven over dit onderwerp of heb je andere ideeën die niet mogen ontbreken in het blad? Mail dan naar redactie@nvbmh.nl

Het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners is een waardevol, interessant en aanvullend blad over de BMH & NVBMH voor Medisch Hulpverleners, werkgevers én onderwijsinstellingen. Het tijdschrift heeft een medisch vakinhoudelijk en wetenschappelijk karakter door Medisch Hulpverleners gemaakt.

De NVBMH streeft naar een halfjaarlijkse uitgave, gericht op praktijk, politiek, kennis en innovatie van de Medisch Hulpverlener.

Mocht je zelf een interessant artikel aan willen leveren? Dat kan volgens de Auteursrichtlijnen Nederlands Tijdschrift voor Medisch Hulpverleners

Mocht je willen adverteren in het Nederlands Tijdschrift voor Bachelor Medisch Hulpverleners? mail dan naar info@nvbmh.nl.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NVBMH.

Contact opnemen?